Tillåt dig att hinna med vardagen!

Känner du att det är svårt att hinna med allt mellan att lämna barnen på morgonen, jobba, hinna handla, träna och hämta hem barnen på eftermiddagen? Det finns en bra lösning, genom att anlita My Nanny barnpassning. Syftet My Nanny har är att underlätta vardagen för alla barnfamiljer. Att se till att ni slipper stressa genom vardagen och småbarnsåren. Hos My Nanny hittar du utbildade barnvakter som du kan känna dig trygg med att lämna barnen hos. Hos My Nanny kan du välja:

  • Hämtning
  • Sporadiska tillfällen
  • Heltid/deltid

Hämtning innebär att personalen från My Nanny hämtar efter dagis eller skola. Kanske stannar de till i en park, leker lite innan de går hem till er och lagar en enkel middag, eller hjälper till med eventuella läxor. När du kommer hem får du en rapport över vad dagens händelser.

Sporadiska tillfällen är då och då, när du behöver. Du kan slippa att vabba, eller om det är så att du vill göra något på helgen?

Heltid/deltid är om ditt barn inte har en dagisplats ännu, och barnvakten blir en del av er vardag.

Barnpassning på era villkor 

Hos My Nanny får ni barnpassning på era egna villkor, och utifrån de behov ni har. Alla barnvakter som jobbar här är utbildade och certifierade och de har dessutom tillgång till tips och råd från barnvaktsspecialister. Alla barnvakter är försäkrade om oturen är framme och det skulle inträffa olyckor. My Nanny är Sveriges största nätverk med personer som passar barn.

16 aug 2015